Dăruiește

- Există mereu alte căi prin care poți ajuta dacă nu poți dona -

De ce avem nevoie?

Această pagină este dedicată celor care vor să ne sprijine în demersul nostru de a rezolva problemele pe care le întâlnim în cadrul Centrelor de Transfuzii. Mai jos vă prezentăm cele mai importante necesități precum aparatură, materiale și modalitățile de plată. Acestea vor fi însoțite de prețul de achiziție și progresul realizat de noi în strangerea fondurilor.

Chiar dacă din oricare motiv nu poți dona, ne poți ajuta totuși. Și tu poți fi Donator cu Inima Mare!

Cum poți

contribui?

Indiferent de motivul pentru care dorești să te implici alături de noi, să dedici resurse acestei cauze, să ne ajuți să facem o diferență reală și semnificativă, ai ajuns exact unde trebuie. Suntem extrem de recunoscători pentru că ai ajuns până aici!

Fiecare ajutor contează, noi promitem să continuăm ceea ce facem deja, respectiv: organizarea de recolte colective, educarea tinerilor, informarea și încurajarea marilor mase populaționale eligibile asupra actului donării, precum și scoaterea actului din contextul spitalicesc (adevărul e că e chiar distractiv să donezi, mai ales alături de noi).

Mai jos poți alege metoda de donație potrivită pentru tine: transfer bancar sau plata online cu cardul sau donează 2% din impozitul pe venit către asociația noastră.

* Opțiunea “Plata lunară” realizează o donație fixă la aceeași dată în fiecare lună fără a mai completa datele cardului pentru fiecare plată.

 

Formular 230 / 2018:

Descarcă aici

Transfer Bancar:

LEI / RON = IBAN: RO55BTRLRONCRT0421698601 |  Titular: Asociația Trei Vieți

Plata cu Cardul

Suma (RON)* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon :
Plata lunara :