Dăruiește

- Există mereu alte căi prin care poți ajuta dacă nu poți dona -

Cum poți ajuta?

Dăruiește e instrumentul nostru de suflet prin care aducem laolată contribuțiile tuturor donatorilor cu inimă mare și le direcționăm către sectoarele sistemului medical care au nevoie cea mai mare.

În 2020 a fost Fondul donatorilor o inițiativă care a unit mii de oameni sub o umbrelă a binelui ce și-au direcționat o parte din fonduri către achiziționarea de materiale sanitare pentru lupta împotriva Covid-19. Mai departe vom folosi această pagină pentru inițiative noi precum achiziționarea de aparatură medicală, renovarea de amfiteatre și săli de studiu, denararea de proiecte axate pe educație în sănătate și multe altele.

Așa cum poate ați văzut deja, întreaga societate a venit în ajutorul acestei nevoi medicale continue, însă aceasta va fi în creștere dar pe lângă nevoia de achiziționare de bunuri noi ne-am propus să investim în viitor și să ne aducem aportul activ în ceea ce înseamnă imiplicare cu scopul de a schimba sistemul.

Avem nevoie de implicarea voastră în continuare, iar contribuția fiecăruia dintre voi poate schimba cursul și evoluția sistemului de sănătate din România și modul în care oamenii relaționează cu acest sistem. 

Pe măsură ce vom identifica următoarele nevoi, idei și proiecte le vom împărtășii cu fiecare dintre voi!

În avans pentru ceea ce urmează voi să faceți, vă mulțumim! Iar noi ne vom putea desfășura activitatea medicală fără riscuri și la cel mai înalt nivel și ne vom implica activ în educația și susținerea unei educații sanitare de bază în rândul populație din România! 

Cum poți

contribui?

Mai jos găsești toate modalitățile prin care poți contribui la Proiectele Trei Vieți și ale partenerilor. Alege suma pe care dorești să o dăruiești pentru a susține lupta medicilor.

*Plata cu cardul se realizează prin “EuPlătesc” partenerul nostru ce ne oferă securitatea sporită a tranzacților.

Poți alege metoda de donație potrivită pentru tine: transfer bancar sau plata online cu cardul sau donează 2% din impozitul pe venit sau prin Revolut către asociația noastră.

* Opțiunea “Plata lunară” realizează o donație fixă la aceeași dată în fiecare lună fără a mai completa datele cardului pentru fiecare plată.

 

Formular 230 / 2019:

Descarcă aici

Transfer Bancar:

LEI / RON = IBAN: RO55BTRLRONCRT0421698601 |  Titular: Asociația Trei Vieți

Revolut:

0741 204 806

Plata cu Cardul

Suma (RON)* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon :
Plata lunara :