Dăruiește

- Există mereu alte căi prin care poți ajuta dacă nu poți dona -

Ce este Fondul Donatorilor?

Fondul Donatorilor, desfășurat de Asociația Trei Vieți și Rocanotherworld vine în ajutorul Spitalului de boli infecțioase din Iași și a celorlate spitale ce tratează pacienți infectați cu virusus Sars Cov 2 cunoscut ca și coronavirus.

Așa cum poate ați văzut deja, întreaga societate a venit în ajutorul acestei nevoi medicale continue, însă aceasta va fi în creștere. Măștile, combinezoanele și echipamentele de protecție sunt consumabile, iar necesarul lor este într-o creștere proporțională cu avansarea numărului de cazuri.

Avem nevoie de implicarea voastră în continuare, iar contribuția fiecăruia dintre voi poate schimba cursul și evoluția acestei epidemii.

Ne-am propus să alcătuim acest fond pentru a cumpăra în mai multe etape:

Articolul 1: 3000 de măști de protecție – iar pentru aceasta avem nevoie de 10.000 euro. După achitarea comenzii, acestea vor ajunge la noi în 3 zile!

Pe măsură ce vom identifica umătoarele nevoi, vom actualiza necesarul și progresul achizițiilor. Printre articolele următoare se numără, combinizoane, ochelari și teste rapide pentru fiecare spital.

În avans pentru ceea ce urmează voi să faceți, vă mulțumim! Iar noi ne vom putea desfășura activitatea medicală fără a ne expune riscurilor de a ne infecta noi înșine și a putea infrunta această pandemie.

Cum poți

contribui?

Mai jos găsești toate modalitățile prin care poți contribui la Fondul Donatorilor. Alege suma pe care dorești să o dăruiești pentru a susține lupta medicilor.

*Plata cu cardul se realizează prin “EuPlătesc” partenerul nostru ce ne oferă securitatea sporită a tranzacților.

Poți alege metoda de donație potrivită pentru tine: transfer bancar sau plata online cu cardul sau donează 2% din impozitul pe venit sau prin Revolut către asociația noastră.

* Opțiunea “Plata lunară” realizează o donație fixă la aceeași dată în fiecare lună fără a mai completa datele cardului pentru fiecare plată.

 

Formular 230 / 2019:

Descarcă aici

Transfer Bancar:

LEI / RON = IBAN: RO55BTRLRONCRT0421698601 |  Titular: Asociația Trei Vieți

Revolut:

0741 204 806

Plata cu Cardul

Suma (RON)* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon :
Plata lunara :