Dăruiește

- Există mereu alte căi prin care poți ajuta dacă nu poți dona -

Ce este Fondul Donatorilor?

Fondul Donatorilor, desfășurat de Asociația Trei Vieți și Rocanotherworld vine în ajutorul spitalelor ieșene și a cadrelor mediale ce tratează pacienți infectați cu virusul Sars-Cov 2, cunoscut ca și coronavirus.

Așa cum poate ați văzut deja, întreaga societate a venit în ajutorul acestei nevoi medicale continue, însă aceasta va fi în creștere. Măștile, combinezoanele și echipamentele de protecție sunt consumabile, iar necesarul lor este într-o creștere proporțională cu avansarea numărului de cazuri. 

Avem nevoie de implicarea voastră în continuare, iar contribuția fiecăruia dintre voi poate schimba cursul și evoluția acestei epidemii. 

Ne-am propus să alcătuim acest fond pentru a achiziționa în mai multe etape:

Măști de protecție – 10.000 euro 

Combinezoane – 10.000 euro 

Dezinfectanți – 20.000 euro 

Viziere, mănuși – 20.000 euro 

Teste rapide – 10.000 euro 

Alte echipamente de protecție – 20.000 euro 

Pe măsură ce vom identifica următoarele nevoi, vom actualiza necesarul și progresul achizițiilor. Printre articolele următoare se numără: combinezoane, ochelari, mănuși, măști chirurgicale și teste rapide pentru fiecare spital.

În avans pentru ceea ce urmează voi să faceți, vă mulțumim! Iar noi ne vom putea desfășura activitatea medicală fără a ne expune riscurilor de a ne infecta noi înșine și a putea înfrunta această pandemie.

Cum poți

contribui?

Mai jos găsești toate modalitățile prin care poți contribui la Fondul Donatorilor. Alege suma pe care dorești să o dăruiești pentru a susține lupta medicilor.

*Plata cu cardul se realizează prin “EuPlătesc” partenerul nostru ce ne oferă securitatea sporită a tranzacților.

Poți alege metoda de donație potrivită pentru tine: transfer bancar sau plata online cu cardul sau donează 2% din impozitul pe venit sau prin Revolut către asociația noastră.

* Opțiunea “Plata lunară” realizează o donație fixă la aceeași dată în fiecare lună fără a mai completa datele cardului pentru fiecare plată.

 

Formular 230 / 2019:

Descarcă aici

Transfer Bancar:

LEI / RON = IBAN: RO55BTRLRONCRT0421698601 |  Titular: Asociația Trei Vieți

Revolut:

0741 204 806

Plata cu Cardul

Suma (RON)* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon :
Plata lunara :